Nieuws

Gezinnen aan het woord

27 Juli 2021

Ook aandacht voor de Brussen


Als ouder van een ziek kind maak ik me vaak ongerust over hoe dit door de brussen (broers en zussen) wordt ervaren. Bij VillaMax wordt er ook veel aandacht besteed aan de brussen zodat zij ook eens in de belangstelling kunnen staan en hun gezinssituatie een beetje kunnen vergeten en gewoon genieten.

Als Koningen te rijk


Wij hebben enorm genoten! Er waren heel veel extraatjes en verrassingen waardoor we ons de koning te rijk voelden :-) Het domein is ronduit prachtig en biedt superveel mogelijkheden om te spelen, relaxen en te genieten. Het samenzijn met "gelijkaardige" gezinnen is tot slot een grote meerwaarde voor ons als ouders.

Voor elk wat wils en op eigen tempo


VillaMax heeft ons een supervakantie gegevens. Ontvangst was top, vriendelijke en uitgebreide uitleg, proper huisje, lekkers aanwezig. Je wordt hier omringd met mensen die er echt alles aan doen om je een onvergetelijke vakantie te bieden, ze hebben echt het hart op de juiste plaats en staan altijd voor de vakantiegangers klaar.  De omgeving is geweldig, omringd door natuur, zwembad over de deur waar de kinderen 's avonds inspringen terwijl de ouders met elkaar contact leggen, gaan wandelen of gewoon rustig wat tijd nemen om te lezen. In de dag kan je dan zelf kiezen welke activiteiten bij je gezin passen: bowling, musea, dierenparken, cinema, spoorfietsen, wandelen in de natuurgebieden in de buurt, ... voor elk wat wils en op eigen tempo.

We hebben hier een geweldige vakantie gehad en de batterijen echt opgeladen.
We zijn iedereen van Villa Max zo dankbaar om dit mogelijk te maken!

 


Deel dit nieuwsbericht: