Doneer

We hebben jouw steun écht nodig!

Gezinnen met een ernstig ziek kind een deugddoende vakantie aanbieden, dat is wat we al jaren graag en goed doen. Dankzij giften van particulieren en acties van verenigingen, bedrijven en scholen ... slagen we er in onze "bijzondere" vakantie(s) aan te bieden. 

 

Onze vakanties gebeuren in volledige onafhankelijkheid, ook financieel.

VillaMax is een niet gesubsidieerde organisatie.  Daarom hebben we warme donateurs nodig die er mee voor zorgen dat gezinnen met een ziek kind kunnen ontspannen en "gewoon gezin" mogen zijn. 

 

 

Jij maakt mee het verschil!

Doe een gift en ontvang een fiscaal attest waarmee je 45% belastingsvermindering krijgt

Elke gift of doorlopende opdracht van +€40/jaar aan het "Fonds Vrienden van VillaMax" geeft aanleiding tot een belastingsvermindering van 45% van het werkelijk gestorte en op het attest vermelde bedrag. Een win-win situatie voor zowel u als schenker als voor VillaMax. 

 

Per 15 partners, die bijv. €15/maand schenken, kan VillaMax één extra gezin een deugddoende vakantie aanbieden.  

 

Doe je gift via deze doneerknop en vul de juiste gegevens in of stort rechtstreeks op ons rekening "Fonds vrienden van VillaMax", rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 met mededeling 020/1100/00085.

Zo komt jouw bijdrage rechtstreeks bij VillaMax terecht en zorgt de Koning Boudewijnstichting voor het fiscale attest (het fiscaal attest voor het totaal van uw giften wordt eind februari van het daaropvolgende jaar bezorgd).