Ik ben particulier

Doe een gift en ontvang een fiscaal attest waarmee je 45% belastingsvermindering krijgt

Elke gift of doorlopende opdracht van +€40/jaar aan het "Fonds Vrienden van VillaMax" geeft aanleiding tot een belastingsvermindering van 45% van het werkelijk gestorte en op het attest vermelde bedrag. Een win-win situatie voor zowel u als schenker als voor VillaMax. 

 

Per 15 partners, die bijv. €15/maand schenken, kan VillaMax één extra gezin een deugddoende vakantie aanbieden.  

 

Doe je gift via deze doneerknop en vul de juiste gegevens in of stort rechtstreeks op ons rekening "Fonds vrienden van VillaMax", rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 met mededeling 020/1100/00085.

Zo komt jouw bijdrage rechtstreeks bij VillaMax terecht en zorgt de Koning Boudewijnstichting voor het fiscale attest (het fiscaal attest voor het totaal van uw giften wordt eind februari van het daaropvolgende jaar bezorgd). 

 

 

Maak je school, vereniging, vrienden, ... warm om samen een actie te organiseren en centjes in te zamelen. Wij geven graag mee bekendheid aan jullie actie(s). 

Geef mee bekendheid aan VillaMax in jouw omgeving door het verhaal van VillaMax te vertellen. 

 

Volg, like en deel de verhalen van VillaMax op sociale media en volg onze acties, vakanties, evenementen,... #vzwVillaMax  

 

Doe je online aankopen via Trooper. Het kost je zelf niets, maar voor elke aankoop die jij doet gaat er een percentje van je aankoopbedrag naar VillaMax.