Ik ben particulier

Ik doe een gift aan VillaMax en ontvang een fiscaal attest waarmee ik 45% belastingsvermindering kan krijgen

 

Voor elke gift via schenking of doorlopende opdracht van +€40/jaar aan het Fonds "Vrienden van VillaMax" ontvang je vanuit de Koning Boudewijnstichting een fiscaal attest.  Een win-win situatie voor zowel u als schenker als voor VillaMax. 
Per 10 partners, die bijv. €25/maand schenken, kan VillaMax één extra gezin een deugddoende vakantie aanbieden.  Jij doet toch ook mee!
 
Deelnemen kan door op deze doneerknop te klikken en de juiste gegevens in te vullen.
Zo komt jouw bijdrage rechtstreeks bij vzw VillaMax terecht en kan jij genieten van 45% belastingsvermindering op je schenking of doorlopende opdracht.     

 

Maak je familie, vrienden, school of club warm om samen een actie te organiseren en centjes in te zamelen, bijvoorbeeld tijdens De Warmste Week, op een opendeurdag, tijdens een bedrijfsevenement, op een fuif,...  Wij ondersteunen graag je actie(s).

 

Geef mee bekendheid aan Villa Max in jouw omgeving door het verhaal van Villa Max te vertellen.

 

Volg, like en deel de verhalen van Villa Max op sociale media en volg onze acties, vakanties, evenementen,... #vzwVillaMax 

 

Doe je online aankopen via Trooper. Het kost je zelf niets, maar voor elke aankoop die jij doet gaat er een percentje van je aankoopbedrag naar Villa Max. 

 

Geniet je van heerlijke wijn? Koop deze dan voortaan aan via vzw Villa Max. De wijnen werden zorgvuldig uitgekozen door een ervaren wijnhandelaar. De opbrengst ervan gaat integraal naar vzw Villa Max. Perfect als geschenk, voor je evenement, op een communiefeest, bij recepties,... of gewoon om thuis te genieten. 

Info en bestelbon te verkrijgen bij Yves Bisschops