Ik ben een bedrijf

Vzw Villa Max is geen gesubsidieerde organisatie.

We zijn dan ook steeds op zoek naar giften van bedrijven die onze vakanties willen ondersteunen. Er zijn verschillende mogelijkheden:

 

  1. Brons
  2. Zilver
  3. Goud
  4. Platina

        

  • maak je collega’s en bedrijf warm om samen een actie te organiseren en centjes in te zamelen*, bijvoorbeeld tijdens de warmste week, op een opendeurdag, tijdens een bedrijfsevenement, op een fuif,... Wij ondersteunen graag je actie. 

 

  • gebruik de wijnen van vzw Villa Max op je evenementen, als (relatie)geschenk, tijdens je nieuwjaarsreceptie,... De wijnen werden zorgvuldig uitgekozen door een ervaren wijnhandelaar. De opbrengst ervan gaat integraal naar vzw Villa Max. Info en bestelbon te verkrijgen via yves.bisschops@vzwVillaMax.be.

 

  • doe de online aankopen van je bedrijf via www.trooper.be/VillaMax. Het kost je bedrijf geen enkele cent, maar voor elke aankoop die jij doet gaat er een percentje van je aankoopbedrag naar Villa Max. 

 

  • geef je personeelsleden de kans om de handen uit de mouwen te steken. Dit kan op allerlei manieren, denken we maar aan het mee organiseren van activiteiten voor de vakantiegangers, het ondersteunen van gezinnen, de bbq organiseren tijdens de vakantie,... of misschien heb je zelf wel een leuk idee. Als teambuilding kan dit  wel tellen! De betrokkenheid van je medewerkers met het goede doel zal zeker versterkt worden. 

 

  • heb je een expertise die je graag met ons wil delen, laat het ons zeker weten!

 

*voor uw gift ontvangt u (indien gewenst) een sponsorfactuur.