Ik ben een bedrijf

VillaMax als unieke partner in uw M.V.O.-verhaal!

VillaMax is een niet-gesubsidieerde organisatie.  Al onze inkomsten komen van giften en sponsoring.

We zijn dan ook steeds op zoek naar bedrijven die onze organisatie financieel mee ondersteunt. En dit kan volledig op maat van jouw bedrijf. 

We bekijken samen de mogelijkheden en zorgen er voor dat uw M.V.O-verhaal een meerwaarde is voor zowel uw bedrijf als voor  VillaMax.

Interesse? neem contact op met Yves Bisschops +32 (0)486 44 27 60  yves.bisschops@vzwvillamax.be

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een ongelooflijke troef voor elk bedrijf. 

Naast het feit dat u helpt er een betere wereld van te maken geeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een positief imago aan uw bedrijf, zorgt het ervoor dat werknemers graag voor uw bedrijf werken en heeft uw M.V.O.-verhaal rechtstreeks een positief gevolg voor uw netwerk en zakencijfer! 

Sd Worx* schreef hierover een blog die we hier graag delen "Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: troef voor employer branding"

  

En er zijn tal van mogelijkheden om ons te steunen. Hier enkele voorbeelden ... 

  • uw bedrijf doet een gift of sponsoring aan VillaMax (vb. €2.500, €5.000 -meest gekozen-, €7.500, ...)

 

  • maak je collega’s warm om samen een actie te organiseren en fondsen in te zamelen*, bijvoorbeeld op een opendeurdag, tijdens een bedrijfsevenement, op een fuif,... Wij ondersteunen graag je actie. 

 

  • doe je online aankopen van je bedrijf via Trooper. Het kost je bedrijf niets, maar voor elke aankoop die jij doet gaat er een percentje van je aankoopbedrag naar VillaMax. 

 

  • geef je personeelsleden de kans om de handen uit de mouwen te steken. Dit kan op allerlei manieren, denken we maar aan het mee organiseren van activiteiten voor vakantiegangers, het ondersteunen van gezinnen, de bbq organiseren tijdens de vakantie,... of misschien heb je zelf wel een leuk idee. Als teambuilding kan dit wel tellen! De betrokkenheid van je medewerkers met het goede doel zal zeker versterkt worden. 

 

  • heb je een expertise die je graag met ons wil delen, laat het zeker weten!

 

*voor uw gift ontvangt u (indien gewenst) een factuur. 

 

 LinkedIn-pagina VillaMax