Nieuws

Verhalen van vakantiegangers

09 Maart 2019

Hallo, ik ben de mama van Lore (3 jaar). Wij hebben met ons gezin enorm genoten van de verschillende activiteiten zoals naar Planckendael, Technopolis,… te gaan en zoals je ziet ook van wat Lore schilderde.  We hebben vroeger verschillende formules geprobeerd zoals op hotel gaan maar dat gaat niet zo makkelijk met Lore, ook omdat je ze geen seconde uit het oog kan verliezen en alles dus goed moet afgespannen zijn. Sommige mensen vinden dat Lore geen ziekte heeft maar voor ons is dit wel steevast een uitdaging om alles te kunnen plannen. Het was zeer fijn dat VillaMax alles zo goed voor ons had georganiseerd zodat naast dat onze kinderen konden genieten wij ook nog een rustige vakantie konden hebben met onvergetelijke momenten samen.
 
Hallo, ik ben Bas uit Limburg. Ik vond het een kei leuke vakantie, zo was het super leuk om voor de eerste keer naar Antwerpen stad te gaan met de tram en naar de zoo te gaan. Toch was deze vakantie op het nippertje maar haalbaar want de VillaMax vakantie begon op vrijdag en ik was pas vrijdag ontslagen uit het ziekenhuis in Leuven en dus gelukkig kon mijn vakantie dan toch nog beginnen. De meeste kindjes gaan maandag niet graag terug naar school, maar ik wel. Spijtig genoeg ben ik vorig semester maar 10 dagen naar school kunnen gaan, dus het valt nog af te wachten voor maandag. Aangezien ik mij deze vakantieweek terug beter voel doordat de medicatie lijkt aan te slaan, is er hoop dat ik nu toch meer naar school zal kunnen gaan.
 
Hallo, ik ben Liam (5 jaar) en kom uit de buurt van Tongeren, ik heb geen broers of zussen maar wel een mopshond en husky hond. Ik heb op mijn vakantie mij volledig kunnen uitleven in de binnenspeeltuinen, zoo, ... Ook ben ik samen met de kindjes naar de cinema geweest en heb ik samen geschilderd. Het was echt een kei leuke vakantie!!!
 
Hallo, ik ben de mama van Liam en vond het heel leuk om mijn zoon nog eens volledig zien uit te leven met al de leuke activiteiten die VillaMax organiseerde. Dit is voor mij geweldig om te zien, want een tijdje geleden kon Liam zich enkel bezighouden op een iPad en kon hij niet spelen en naar school gaan. De vakantie hier in Brasschaat was de perfecte vakantie aangezien je hier in het groen zit met een zwembad over de deur en vlakbij leuke activiteiten die makkelijk bereikbaar zijn zoals de zoo van Antwerpen, binnenspeeltuinen,...
 


Deel dit nieuwsbericht: